Followers

Wednesday, June 25, 2014

Zoo Negara & Berjaya Times Square @ 15.6.2014...

hi me dear...

janji macam nak merajinkan diri update kan... tapi nan hado... al maklum la sentiasa di kampus. bila kat kampus me pakai WIFI je and harus la blog2 ni sume kena block... so, xde la sempat mane nak update...

Subhanallah, kuat betul ujian sambung Master ni... Kena baca artikel sampai nak muntah2 rasenya.. Dah la keje skolah a.k.a assignment banyak melampau... Huhuhu.. Nanges... Tp walau apa2pun, kena kuatkan semangat...

Owh... Nak share sket kesah nye me ke Zoo Negara... First time ni tau.. Seblum ni penah sampai Zoo Melaka je... So, harapannya nak la jugak jenguk tetamu dari China tu = panda. Tapi rupa2nya mase tu dorang masih kena kuarantin.. So, xde la nak dapat 'jumpa'. Tapi best gak la Zoo KL ni sebab nampak cam bersih and binatang2 pun bersih... Hahaha... Motif sangat nak bersih kan...

Nah, tgk ler pic...

landak tengah menjamu selera

unta....

harimau ni tengah panas ni... sbb lepas tu dia g mandi dalam kolam tu...
 hihihi... Xbanyak pun pic... Sebab banyak sembang dari snap pic... 

Lepas ke zoo, p Berjaya Times Square... Kononnya nak main indoor games tu... Tapi lepas ,main sume2 tu, rasa cam xmo main dah. Sebab nya balik tu, sume pening kepala. Hahaha... Konon nak release tension. Rupa2nya makin tension... 

naik roller coaster n roda tu, memang pening...
Kat sini pun tak banyak amik pic sebab dah pening, hahaha.... Selepas makan McD, balik terus... 

So, kalau korang suka naik game2 ekstrim ni, boleh la p.. Kalau macam me ni, cam rugi sket la.. Sebab bayar almost RM40 tapi main 3 games je... Macam membazir...

  me: Ok la... Tu je nak share. Banyak benda nak kena siapkan ni...

No comments: