Followers

Friday, November 8, 2013

tudung oh tudung...

hi me dear...

huwaaa, guess this morning is not a good day for me. pepagi nak iron tudung tetiba....

lambat nak g keje pun sempat lagi snap kejap, hihihi...


stress tau... dah la ni one of me tudung yang lama sangat dah plus me favourite one. cam nak nanges pun ada tapi memandangkan hangus nya kat tepi (tapi belah depan okeh) me still pakai jugak. hahaha... dah nama pun favourite kan.. nanti dah dapat ganti color yang sama ngan yang ni baru la tak pakai dah kan...

owh yer, semalam member online yang jual tudung fareeda kat facebook minta tolong share kan... so, me share kat sini la yer. mana tau, weekend ni nak g mencari tudung fareeda kan...

datang lah beramai2, chewah...
me: lambatnya lagi hari gaji... huhuhu...

No comments: