Followers

Friday, November 8, 2013

THOR = hensem plus sweet...

hi me dear...

hujan pulak petang ni. kalau tido ni, memang lah sangat menyamankan dan melazatkan (hihihi, macam makanan pulak kan). tengahari lepak mana? me and d gang ke cyberjaya. take away subway jer... jer tu sebab pagi tadi, orang kat ofis blanja bekpes... memang superb la. 

berbalik pada tajuk entri. actually 2 minggu yang lepas kalau tak silap, g tengok movie thor ni... n for d first time rasa cam, alamak, sweet nya hero. me mana la minat sangat hero2 yang berambut perang camtu. biasa nya suka rambut hitam ala2 talk dark n handsome gitu. tapi kan, kali ni memang rasa thor tu hensem plus sweet..

THOR pada me, best.. fun la citer dia.. plus, sape yang dah tengok d first one, mesti la nak tau sambungan dia kan kan kan... sinopsis yang pendek dari E! Online:



The Prince of Asgard makes a welcome return to the big screen in his latest solo adventure.
The reviews are in for Marvel's Thor: The Dark World and by most accounts, the Alan Taylor-directed sequel does a credible job recapturing the magic of 2011's Thor as our hammer-wielding hero (played by Chris Hemsworth) sets out to save the Nine Realms from an ancient race of Dark Elves led by Malekitch (Christopher Eccleston).


so, sesapa yang nak g tengok, silakan la.. insyaallah, citarasa memang subjektif tapi pada me best la...

sweet kan....

No comments: