Followers

Tuesday, November 12, 2013

kopi yang sedap...

hi me dear...

sejak balik ke tempat keje asal ni (aritu ada task force, so dok kat tempat lain), tetiba cam addicted dengan kopi. sedap okeh. maybe sebab dulu kan asyik balik lambat pastu pulak, susah nak tido. skrang ni, nak kena adjust balik bagi "back to normal". so, takkan la ari2 nak minum kopi mahal. sib baik la kawan kenalkan kopi ni...


me tak jual tau kopi ni. kawan yang jual... rasa dia x manis. in fact, masin2 sikit sebab dia guna faram buluh. katanya, baik untuk kesihatan... me gugel2 jugak, n so far bila tengok feedback positif plus memang tengah gian nak minum kan, so ok la kut...

so, sesapa nak try, n rasa cam susah jer nak dapatkan stok, cer contact ziana (member masa keje kat kelantan dulu)... mana tahu dia boleh bantu. dia stay kat putrajaya yer, tapi biasa la bisnes online, boleh jer buat penghantaran melalui pos... 

me: dah abis segelas... nak start keje pulak...

No comments: