Followers

Wednesday, November 13, 2013

double stemcell.... sape nak join?

hi me dear...

korang sume dah makan tengahari kah? arini me makan mee kari jer.. nak makan nasi cam beratur panjang plus lauk dah banyak abes...

owh ya... sape penah dengar pasal double stemcell atau ds? produk yg duta dia pelakon jelita yang semakin jelita umie aida tu, yang liabiliti insurans RM3 juta tu... ha, menarik tak? hihihi... bila kawan2 dah share banyak benefits pasal produk, harus la me pun cam suka suka suka...


bila tengok list kebaikan produk ni lagi la macam teruja kan...



jadinya apa lagi, sape yang berminat sila la emel me k... farra8979@yahoo.com

me: so far, makan ds ni memang rasa ok sangat. ringan sket badan ni...

2 comments:

Fara Fadzil said...

Alhamdulillah..dapat yg serasi dgn bdn :)

farra8979 said...

Fara Fadzil: alhamdulillah... ^^