Followers

Wednesday, November 6, 2013

biskut crunchy almond...

hi me dear...

wah, sekejapan jer keje arini rasanya kan... al-maklum la banyak jugak keje. fuhhh... tapi, me cam biasa la, kalau boleh memang malas nak tangguh2. mana yang boleh setelkan, memang me akan setelkan seboleh mungkin... cam poyo jek, hahaha...

skrang kan orang suka berniaga online. bukan setakat, pakaian, kasut, alatan memasak tapi macam2 lagi lah termasuk makanan kan... makanya, ni ha ada benda yang sedap untuk dibeli oleh uolls sekiranya berminat...

  


jeng jeng jeng... biskut crunchy almond.. sedap sangat ni, kejap boleh abis sebekas... hihihi... cam biasa... me memang takde nya reti nak berniaga okeh. ni me sis sayam yang memang otak bisnes.. ade jer nak berniaga.. so, kali ni nak jual ni pulak...

rega nya : RM25 sebekas...
kalau area putrajaya, boleh la me buat delivery... hihihi...
kalau nak boleh emel : farra8979@yahoo.com

ni memang sentiasa ada stok tau. bukan hanya tunggu musim perayaan jer. kalau nak, inform awal2 eh. sebab stok nya bukan kat putrajaya tapi kat ampang, hihihi...

No comments: