Followers

Wednesday, November 6, 2013

assalamualaikum & selamat pagi...

hi me dear...

malasnya nak datang keje hari ni. tengok pula me sis kat sebelah berselimut lagi (dia exam this week, so cuti study), lagi la menimbulkan kejelesan... huhuhu... tapi gagahkan diri jugak datang keje walaupun bersiap dengan lambatnya...

owh, dari semalam asyik tertukar aje hari apa yang sebenarnya. semalam ter'konfius' yang semalam adalah hari ahad... yang kelakar nya me sis siap nak tengok melodi lagi tau... hahaha... actually, me pun sama. dok fikir kenapa la siaran tv tak sama dengan kebiasaan hari ahad. rupa2nya, semalam hari selasa kan...

ok, lah... me nak mulakan tugas dulu ea... walau apa2 pun...

No comments: