Followers

Monday, August 19, 2013

M O D E : L E M A U

hi me dear...

subhanallah, lama nya cuti kan... pastu bila dah lama cuti malas nak update me blog ni kan... citer pasal beraya sume2 tu, nanti rajin me update okeh...

bila masuk ofis, nasib baik meja clear (clear bersebab tau, huhuhu...) so, pagi ni berkesempatan untuk setelkan je yang mana boleh disetelkan... owh, since arini first day bekerja setelah lama cuti, mood adalah sedikit lemau... tapi, kalau bagi keje boleh je setel, insyaallah... (chewah, poyo sangat..)

hahaha... serabut walaupun meja clear...
me: terkenang bila bulan puasa, keje tak banyak... tengahari je, tido... owh, HEAVEN...

Friday, August 2, 2013

berbuka puasa di madam kwan...

hi me dear...

wah, selamat hari jumaat, hari yang penuh keberkatan, insyaallah... wah, minggu depan dah nak raya, yeay!!! walaupun me balik sehari sebelum raya tapi takpe. sebab cuti panjang selepas itu kan.. dengarnya malam ni dah berpusu2 balik malam ni eh.. so hopefully ari rabu tu tak jammed dah la...

sebenarnya, mengantuk ni... semalam sempat layan tv jap, pastu naik tido... since me sis tido kat umah, so memang pagi ni awal la sikit kan... huhuhu... owh, semalam berbuka di madam kwan alamanda.. thanks to me sista...
me menu: nasi bojari; me sista: char kuey teow n our desert: ice cream + banana
nyum2... sedapnya... memang abis la makan kan... hahaha... kalau stress memang ler makan tak ingat dunia.. so please, dont make me stress... nanti gemuk giler...

me: selepas cuti raya lama, tak tahu bila akan cuti lagi... huhuhu...