Followers

Monday, July 1, 2013

TRW Piala FA 2013...

hi me dear...

alhamdulillah, selesai sudah Piala FA 2013. dan sekali lagi piala milik pasukan TRW... hahaha, suka sangat... walaupun takde la sampai ke stadium untuk menonton (atas faktor2 keselamatan, org pompuan tengok kat umah je ler)... tapi mana tahu kan, next time kalau ade orang ajak... hahaha...


me suka bila banyak share pic yang best2 kat fb. so, rasa cam nak share sikit kat me blog... ni yang cam me loike la.. sebabnya ade banyak lagi kat fb tu kan...





best kan kan kan... cam meriah sangat... so, raya tahun ni, kita pakai color merah nak? hahaha....

me: ok nak solat zuhur... jap g ade meeting...

No comments: