Followers

Friday, July 19, 2013

rupanya bukan nukilan dayana...

hi me dear...

rehat panjang hari jumaat kan. ade yang pegi pasar, balik rehat kat rumah, window shopping. as for me, dok ofis jer la. malas nak kluar2...

owh, semalam kan me ade post pasal nukilan dari isteri pertama seorang artis (leh klik SINI untuk nukilan tu). tapi rupa2nya, harini timbul pulak cerita yang itu bukanlah nukilan beliau. ada seorang gadis yang buat pengakuan nukilan itu adalah dari dia... hmmm... konfius jap...

meh me paste kat sini...
 

apa2 pun, me hanya copy sebab takmo nanti ade yang salah faham kan. me copy kat SINI...me tak tahu yang mana satu betul tapi kalau betul ini ana hawana punya nukilan dan bukannya dayana, ok la. at least ana jujur buat pengakuan. 


me: perkara yang paling susah adalah buat pengakuan yang jujur...

3 comments:

Balqis Nazid said...

walaupun bukan nukilan Dayana... tapi sedeh sangat baca sajak tu apatah lagi Dayana yang melalui situasi sukar ni...

farra8979 said...

Balqis Nazid: betul tu... hanya Allah yang tahu apa perasaan dayana skrang ni kan... T___T

nurul harnani said...

allahurabbi, tak tertanggung rasanya bila dengar hal ni. poligami itu indah jika kena dgn cara dan masanya.

salam ukhuwah dan salam perkenalan dari nanie.