Followers

Thursday, July 18, 2013

pepero = biskut coklat...

hi me dear...

ngantuknya... dah la perut bunyi macam motor, bunyi grrrrrrrrrrrr panjang2... hahahaha, kesnya tak sempat nak sahur plus mungkin memang not in good condition kut... hopefully harini pun bertahan sebab semalam pun tak sedar nak bangun sahur tapi alhamdulillah berjaya... so, mr GASTRIK, tak yah la ajak 'dating'... 

owh, aritu before balik kelantan mama belikan pepero (biskut coklat korea) kat rantau panjang. walaupun a bit mahal dari langkawi (mahal 40sen per kotak kecik), tapi mama belikan jugak... thanks mama... ingatkan satu perisa jer rupanya2 ada dua tau...

merah peanut, hijau almond...
tapi me rasa memang biasanya kat pasaran warna hijau kan. sebab merah ni first time me jumpa. unless tak tahu la kalau korang memang dah tahu kewujudan pepero kotak merah itu... hihihihi... ok la, tetiba cakap pasal makanan pulak.. nak start keje dulu...

me: kat rumah bila perut bunyi nak tergelak pun ada... tapi harap2 kat ofis tak bunyi kuat sangat. kang malu pulak... huhuhu...

4 comments:

Rasp said...

a few months back masa gi langkawi ada beli ni...
tak ingat lak warna kotaknya apa...
tapi sedap aaa...
sapphire sorang konker 1 kotak...

farra8979 said...

rasp: hihihi... sedap, nyum2 kan sis... boleh geng ngan sapphire la.. ^^

MN's Little Closet said...

kirim klu g rantau panjang..:))

farra8979 said...

MN's Little Closet: mahal sikit la yang. tapi klu nak ok jer... ^^