Followers

Tuesday, July 23, 2013

makan mamee chef untuk sahur...

hi me dear...

dah nak separuh ramadan kan... nanti kita pasti akan merindui bulan ini lagi kan... kalau panjang umur jumpa lagi, tapi kalau x??? hmmm... apa2 pun, mesti dah ramai yang tak sabar nak raya kan. dah start shopping macam2 biskut raya, baju raya, langsir raya, kereta raya dan macam2 raya lagi la...

owh yer, ni menu sahur minggu lepas, ari kamis kalau tak silap. aritu balik kampung me mama bekalkan mamee chef ni. sebab me teringin nak try tengok zizan ngan chef ismail punya iklan tu cam sedap je kan (nampak sangat pengaruh iklan, hahaha)... so, sebab teringin sangat apa lagi, kasi masak itu maggi...

perisa laksa kari...

nyum nyum nyum....
makan menda2 camni kena la kasi meriah sket kan kalau tak nanti jemu. al maklum la kan, dari remaja kut dok asyik makan maggi. lelama kan boring... so kali ni, me letak fish ball.. tapi ajaran sesat sket dari me sis, dia letak serunding daging... hahaha, not bad tau... so sape2 nak try, silakan la... maybe sebab mee dia halus2 sket, so cam sedap gak la... ^^

me: berbuka atau bersahur sorang2, tak meriah pun takpe...

No comments: