Followers

Thursday, July 25, 2013

gaji dan bayaran bantuan khas untuk penjawat awam...

hi me dear...

wah, sume muka ceria semacam je kan pagi ni... almaklum la arini ari gaji, yeay!!! me rasa dari arini hingga lah menjelang syawal for sure ramai sangat org kat tempat membeli belah tak kira jalan tar ke, sogo ke, shopping complex ke dan sewaktu dengannya lah... masa me pegi ari sabtu lepas tapi belah malam memang sangat2 ramai... bertepek2 melekat orang (bukan botingkek tingkek).... itu belum gaji.. kalau korang pegi malam ni n malam seterusnya, tak tahu la keadaannya camne...  
pic gugel...
owh... satu lagi pasal bayaran bantuan khas... alhamdulillah... walaupun ramai yg jeles nape kerajaan tak bagi sama cam kerajaan negeri selangor, for me, rezeki masing2... lagipun, selangor bagi kat negeri dia jer, kalau kerajaan bagi sama camtu, tak ke seluruh malaysia? hmmm.. pastu pulak, bagi banyak2 kang, nanti hujung tahun mintak lagi... so, bersyukur dengan rezeki yg Allah bagi ni...

gigih kengkawan tolong updatekan semalam... tq... ^^
ok tu je la... so dah dapat gaji dan dah dapat bayaran bantuan khas ni, moh le kita merajinkan diri untuk bekerja dengan bersungguh2 (hahaha, poyo sangat)...

me: kalau ade keje, buat keje. kalau takde, sama ade buat2 rajin atau pun, hmmm....

No comments: