Followers

Friday, July 5, 2013

fer white... fer white... fer white...

hi me dear...

mengantuknya... pagi tadi lepas bacaan yaasin kat ofis disediakan nasi lemak. since me tak bekpes lagi, so lepas jer baca yaasin around 9.30am, terus la turun masuk bilik n makan... hahaha.... bila tengahari cam malas n tak tahu dah nak makan ape. tapi sempat gak, ngajak lily g alamanda makan tutti frutti... menikmati katanya, so kami makan kat sana jap pastu terus balik ofis...

ok, a bit tersasar... ingatkan yang me penah share pasal fer white... kalau tak ingat, boleh klik SINI... ye la, produk2 kecantikan lain pun ade (entri me yang INI), tapi sebab dah biasa dengan fer white so continue aje... rupanya fer white dah ade pamplets tau... meh me share sikit...

 



rasanya memang mendapat sambutan ramai produk ni.. walaupun takde la famous amos sebab belum ada lantik mana2 artis sebagai jurucakap kan, tapi sambutan terhadap produk ni memang tak mengecewakan lah... setiap bulan me friend akan restock... masyukkkk... so, sape nak try fer white ni (skrang dah ade packaging besar tapi untuk try, beli la yang kecik dulu), leh la contact Nora di talian 019 - 7418317... kalau kat fb, leh cari komputerburuk beautycare. jangan risau, dia akan layan korang dengan baik2.. kalau segan cakap jer baca me blog... kalau ade benda nak tanya pun, dia akan tolong korang... hihihi...

me: dah abiskan berapa botol ntah. so far, memang puas hati...

No comments: