Followers

Tuesday, July 2, 2013

esok ofis ada hari terbuka...

hi me dear...

a bit sleepy today... maybe sebab sejukkan kat ofis ni. rasa cam nak tido tetapi tak sempat pun sebab lepas makan, main candy crush pastu nak update me blog, bla bla bla bla nak solat n pukul dua, start keje balik... hihihi....

owh, sebenarnya nak bgtau yang esok ade event extravaganza at me ofis... jeng jeng jeng....


macam acara menarik ni.. dari pagi sampai petang. dan rasa cam ade je yang bertugas di booth2  supaya dapat membantu orang2 awam dan juga agensi2 Kerajaan lain yang memerlukan bantuan (chewah, ayat skema)... so, sesapa cuti ataupun tak cuti tapi nak join, mai la.... artis pun ade... kalau tak silap la...

me: masih belum tau aturcara esok... tapi skrang kat ofis nampak orang tengah wat preparation... ^^

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

sapa kah artis itew??

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: kalau x silap ade erra fazira, heliza helmi dan ade beberapa org lagi... ^^