Followers

Monday, June 24, 2013

weekend yang pack...

hi me dear...

ya Allah... jerebu teruk sangat kan... huhuhu... me ade sedikit sakit kepala. but hoping that everything gonna be alright, insyaallah... harap2 korang sume pun ok tau. sebab bila baca ade yang anak sampai admitted plus diri sendiri pun jatuh sakit, memang kesian... take care... ^^

ok citer pasal weekend. ari sabtu tak ke mana pun... sebabnya dah janji nak hantar me dear megna ke erl. dia nak balik kampung kan. since tengahari, so decide memang me tak ke mana2. janji ngan me sis lin ari ahad jer... 

so, sebelum antar megna... dengar cam ade kenderaan kat luar rumah (instinct sebenarnya). kalau ikutkan mana dengar sangat sebab dok dalam bilik n tutup pintu pulak tu... pastu kan, bila jenguk ikut tingkap, wah, betullah ada van pos laju...baru teringat buku yang diorder sampai arini... hahaha... owh, memang me giler beli buku kan. so, kali ni beli dengan debook room pulak... sama jugak, beli kat fb n alhamdulillah, buku sampai in good condition.

me loike sophie kinsella...
suka suka suka....

pastu ari ahad ke kl. mulanya decide nak g tengok wayang. tapi cam nak g bens pun ade. sebab nak g bens, sebab hanis zalikha penah pos kat IG dia pic desert yang macam best... so me sis decide g bens klcc...

memang sangat sedap...
memang maveles tau... tapi kitaorg share sebab be4 desert, memasing makan spageti... so memang confirm la kekenyangan kan. dah la budak kecik tu tak abiskan spageti dia. terpaksa la me abiskan... tak baik membazir kekdahnya. dah la mahal... hahaha, n memang takde pic kat bens walaupun first time masuk sebab nanti kang nampak sangat jakun.. kami malu... 

pastu g umah lin, YY pulak masak suh makan tengahari (kami sempat menjamah, thanks YY). pastu g amik baju raya (hah??? baju raya dah siap... huhuhu, melayang $$$)... pastu g umah nini ada urusan jual beli sikit dan last g umah k. yah.. amik coklat kirim sebab kakak sayam g langkawi kursus (kursus la sangat, hahaha...) owh, ada lg satu pastu... pastu, g amik coklat ngan member lin pulak sebab budak tu nak jugak bagi lin coklat dari langkawi...malamnya g tapau makanan kat seri teja jumpa ngan k. yah jugak... hahahaha... ok abis dah...

so, itu je la weekend yang pack... walaupun jerebu tapi terpaksa jugak meneruskan perjalanan sebab dah janji kan...

me: sweet like chocolate... hahaha...

No comments: