Followers

Friday, June 7, 2013

semua orang nak cantik....

hi me dear...

salam jumaat... semalam sebelum tido cam 'merana' jer kan nak abiskan ari jumaat sehari je lagi untuk keje... tapi me tahan jugak. amik cuti pun buat apa... membazir jer. setakat tengok wayang, weekend pun boleh layan skrang ni... tapi, minggu ni akan start jammed balik la KL dan Putrajaya. almaklum la, isnin dah start sekolah balik dah...

eh, tetiba tersasar pulak... hihihi... anyway, perasan tak sekarang ni banyak bebenor produk untuk mencantikkan diri kan... huhuhu, asal ada jer formula yang lagi improve dari yang sebelum nya, memang akan mendapat sambutan tau... antara yang memang tengah famous amos skrang ialah:

FELLINNA

AURA WHITE

SNE
ni antara jer la... kalau ikutkan memang banyak kat pasaran skrang ni kan... cuma tak tahu la sejauh mana keberkesanannya... sebab kadang2 depend on orang tu sendiri. ada yang pakai, nampak kesan dia cepat tapi ade pulak yang pakai, kesan dia, alahai,.. berbulan2 bertahun2 tak rasa apa2.... sabar la k... lepas ni, mesti akan ada lagi produk berada di pasaran. as for me, kalau mampu beli ok... tapi kalau tak mampu, xyah la nak susah2 kan diri kan.. banyak pilihan di pasaran, so takyah nak seksa diri. 

korang ada jugak ke yang ambil produk2 ni... me sure mesti ada kan? hihihi... maklum la perempuan, mesti la nak cantik kan... supaya boyfriend, suami, keluarga lagi sayang... tapi alangkan skrang ni produk untuk lelaki pun dah banyak di pasaran.. cuma nye, wahai lelaki, jangan la nampak jambu sangat... biar nampak tough n macho tapi bersih.. kan kan kan...

me: ada jugak yang suka dengar me borak pasal produk2 ni.. pastu mula la nak beli jugak... masalahnya, pastu mula la nak catu makanan... hmmm... fikir la sendiri...

2 comments:

Azura abd rahman said...

good info...mmg bnyk product kat luar sana kan?....antara rajin malas je kita ni nak disiplinkan diri guna product ni...sis suka travel tak?..now ada pakej FREE travel to Australia tau...siap dapat duit poket lagi...jom singgah rumah zura...www.zurarahman.com

farra8979 said...

Azura abd rahman: thanks for d info.. nanti me singgah ye dear...