Followers

Tuesday, June 11, 2013

sembang kosong jer pasal diri sendiri...

hi me dear...

huuarrgghhh... kemengantukan yang amat sangat. lately tak banyak sangat keje. ntah la tapi keje pun ikut musim kut. kalau time banyak sangat, memang tak sempat nak pegi toilet pun. tapi kalau takde paper atau kurang keje, cam beku dah otak ni... huhuhu... but, as usual, since keje tak banyak, at 5pm, me akan balik. ye la. buat apa stay kat ofis kan. selain daripada menjimatkan wang Kerajaan (ngadap komputer lama2 pun boring gak kan), baik la me balik rumah n rest... tapi not totally rest la, ade je keje sket2 nak buat cam basuh kain, lipat kain, kemas baju dalam almari, bla bla bla bla (eh, macam sume pasal kain jer kan, hihihi)... 

owh, this weekend sepertinya balik kampung lagi. alahai... cam malas tapi tiket dah beli pulak kan.. malas tu 'timbul' sebab baru jer masa memula nak start cuti skolah aritu dah balik kampung ngan me parent. tu yang malas tu. tapi since kalau tak balik rugi, balik je la... baru plan nak kemas2 rumah, buang barang2 yang ditinggalkan tu (sebenarnya bukan sayang, tapi takut owner dia datang claim jer). tapi nekad la... buang... life must go on, remember...

eh, tetiba rasa cam membebel (tapi memang entri kosong pun kan)... like seriously, bila dah lama dok sorang2 kan, rasa macam sama ada bila jumpa orang akan cakap banyak2 ataupun, takde mood langsung nak bercakap n as usual, akan buat dunno jer... hahaha... bukan bererti me sombong tapi tak tahu nak cakap apa... tapi me sis slalu cakap me, pot pet pot pet... maybe dengan dia jer la kan... ala, one day kalau dia kawen, dia akan rindu kakak dia punya pot pet pot pet tu... hahaha...

me sis ada interview this thursday... so, wish her all the best... korang pun doakan me sis berjaya gak dalam interview ni tau (cam paksa rela jer kan)... walaupun me kena temankan sampai ke tempat temuduga, nak jugak wish kat sini... hahahaha..... ngekk...

ok la, ada menda nak setelkan sket... komander takleh tengok orang senang le tu... ada jer nak suh orang tolong dia... (komander = pegawai kat me ofis)..

UPDATE: TAK JADI BALIK KAMPUNG....

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

bestnya balik kampung..

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: ala... tapi sebab cam baru sangat balik kan. huhuhu...