Followers

Wednesday, June 12, 2013

semalam...

hi me dear...

wah, lately ni merajinkan diri pulak update me blog pasal diri sendiri kan... hahaha, sekali sekala kasi tukar sebab mood swing... sebab mood swing? takpe la, simpan dalam hati jer...

semalam, bila shinnaz tulis kat fb ade extra cream puff, me rasa cam nak try. ye la sebab kat fb dia EAT DESSERT FIRST tu sangat la menarik hati... so, cam biasa, terus sms cakap petang... bla bla bla... deal! dia hantar at me house at 7pm... n OMG, sangat sedap okey... memandangkan tak sabar me nak rasa, so amik pic kotak jer la. yang pic cream puff tu me amik kat fb dia...
yang menarik perhatian tu sebab pic ni la...

the box...

pastu kan, lepas shinnaz dah hantar, me rasa cam lapar pulak... so apalagi, buat spageti carbonara la yang paling mudah kan... hihihi.. lately memang suka carbonara. tapi aritu cam malas nak beli yang spageti yang panjang2 cam mee, so beli jer yang bentuk 'C' tu... nyum2, masak untuk diri sendiri kan. so, not bad la... 


mangkuk cute untuk sorg makan...
ha, tu je la pasal semalam.... harini tak tahu lagi apa aktiviti sebab me sis akan datang petang ni kan... kalau dia ada, makan kat luar je la senang... 

me: kena buat aktiviti sikit baru la tak rasa boring dok sorang2 kan...

2 comments:

Balqis Nazid said...

Nyum..nyum.... Lama tak buat cream puff tu..

farra8979 said...

Balqis Nazid: sedap sangat... nyum2...