Followers

Tuesday, June 18, 2013

man of steel...

hi me dear...

bz ke kat ofis tu? jangan buat2 bz dah la ye. as for me, time tak bz ni, baca la apa yang patut. kalau rajin baca buku motivasi tapi kalau malas baca ajer novel. hihihi... ok la kut kan.. daripada dok ngadap Internet tapi tak tau nak tengok apa.. 

macam dah ramai jer tengok citer superman terbaru? best ke? me masih tak berkesempatan nak tengok. ada yang cakap best and ade yang cakap so so jer... tapi salah satu yang menarik perhatian me ialah iklan yang churpchurp share kat fb ni...


smart kan kan kan... walaupun the real superman tak keluar tapi me loike this advertisement. awesome sangat... hihihi... tapi kalau kluar superman betul memang super pengsan la... ok fine, me dah super melalut... get back to work guys... nanti me update lagi k...

 me: apsal sume orang meeting pagi ni dan meninggalkan me sorang2??? sob sob sob... 

No comments: