Followers

Tuesday, June 18, 2013

hensem tak wallpaper ni?

hi me dear...

wah, kekenyangan hari ni setelah makan kat penang village tengahari tadi. penang village tu kat alamanda yer... since me dah mulai bosan makan dekat cafe dan mak buyung a.k.a lily nak makan yang fresh2, maka ke alamanda la kami. kak anis cam xmau ikut (so, kami tinggal jer sebab dia nak tido) dan kak wan pulak cam biasa ada tugasan amik anak d waktu tengahari...

eh, jauhnya melencong....

since skrang dah banyak sangat citer superheroes, so me saja nak tayang me wallpaper... ahaks... biasa la kan.. petang2 ni mengantuk...


ahaks.... hilang rasa ngantuk bila tengok wallpaper cenggini kan... so, tu je la... nak start buat keje dah... bye2...

me: wallpaper bertukar2 ikut mood gitu...

3 comments:

SYANI said...

Hensemnya... 100x like!

AkU yAnG BuL@T said...

hensem captain america lagi....

farra8979 said...

syani: kan kan kan... ^^

AkU yAnG BuL@T: ala, thats ur hero la yang, this is mine... hihihi...