Followers

Wednesday, June 5, 2013

hari rabu sama dengan hari wayang....

hi me dear...

bos2 dah ada kat ofis. tapi so far xde la banyak keje sangat... cikit2 jer. ok la. yang penting setiap hari kena ada keje sebab selain daripada cam bosan, ishhh, x biasa okeh kalau me dok sesaje.. rasa cam nak balik umah pun ada... tak pun, kuar g jenjalan. tapi of coz la tak boleh kan.. kerja itu satu amanah dan ia adalah untuk memberikan kita rezeki yang halal... chewah...

owh, usually kalau hari rabu cam akan tengok wayang.. sebab tiket murah sket kan berbanding dengan hari2 lain.... tapi, citer apa yang best eh??? last wednesday tengok fast and furious 6 tapi citer tu kali ni tak sehebat mana pun... coz, me still teringatkan tony stark a.k.a iron man... hahaha...

so, aritu cam plan nak tengok citer EPIC (citer kartun, lalalala....) me loikee...

nampak cam menarik kan kan kan.... (sajer la korang kalau cakap tak menarik, huhuhu)... but serius me suka tengok citer kartun... so, sape dah tengok kasi la review... tak pun, rekemen citer apa yang korang rasa best...

me: menonton wayang sekadar isi masa lapang. balik rumah, xtau pulak nak buat apa. last2 tido... huhuhu...

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

I'm not available this week till Monday.. Parents ada kat sini... nnt bila I free, kita layan movie + nasi arab ok!!!

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: its ok dear... have fun wif ur familia... ^^