Followers

Monday, June 3, 2013

buat kerja gila seawal jun...

hi me dear...

wah, dah masuk bulan jun kan... dah hari ketiga pun... huhuhu...bila me boss cuti, cam tak tahu nak buat apa arini. sangat monday blues pulak rasanya... nak buat paper (me memang tak suka dok saje2), takde surat masuk la pulak... huwaaaa, so boring... didoakan jap lagi ade la tu surat... maybe lambat sikit sebab tak kluar dari bilik big boss lagi (ayat sedapkan hati)...

owh, sebenarnya semalam dah buat keje gila ngan me sista, kak yah n lin... asalnya pagi2 kak yah mesej nak ajak bekpes. tapi since awal lagi, so me cakap, nanti nak pegi kita calling2 la. leh sambung tido... (kononnya jer nak sambung tido tapi me iron baju keje untuk seminggu)... pastu bila lin mesej kak yah x reply, kitaorang bajet, xpe la makan tghari jer.. then, kak yah reply n setuju makan kat bangi...

tetiba masa otw kak yah cakap teringat ada satu tudung cantik budak ofis dia pakai bla bla bla..... JOM g MELAKA.... hahaha... pas makan nasi ayam kampung tu, berdesup ketiga2 anak MN g melaka...

ke sini la kami....

tangkapan gitu...
yang bestnya, tak plan kan. dalam keta memang air untuk minum pun xde... menonong jer pegi melaka, beli tudung terus balik... malangnya jammed otw balik so kitaorang sampai lewat la dalam 1030malam. kalau tidak, lagi awal... tu pun, benti solat, n last pit stop makan kat gate one, putrajaya...

me penah ler tengok tudung ni online. tapi maybe sebab ramai sangat minat tudung cenggini, asyik sold out jer. sib baik melaka ngan putrajaya tak jauh mana kan.... hihihihi...kalau korang nak tengok kat website, boleh klik SINI...

me: next trip ialah..... sssshhhhh....

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

cantik ker yang tudung jelita sara tuu???

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: cantik jugak... pattern dia cam d'jasmin. try la bukak website dia yang...