Followers

Tuesday, May 7, 2013

PM baru setelah PRU ke-13...

hi me dear...

wah, banyak pasal pemimpin2 negara pulak yang me update lately ni kan... hihihi... ni last kut. pasni takde dah... sebab me tak berapa suka sangat especially bab2 politik yang suka menghina dan mencaci sesama manusia... huhuhu... 

btw, semalam Datuk Seri Najib Tun Razak telah mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri di hadapan Yang di-Pertuan Agong di Istana Negara... so, alhamdulillah, dah setel la ye... harapan agar PM dapat mentadbir dan memimpin rakyat Malaysia dengan lebih baik lagi... lepas ni harap2 takde dah isu2 seperti kronisme, rasuah dan lain2 yang tak best kan...


dan kita semua sebagai selaku rakyat Malaysia seharusnya mengambil ikhtibar dengan apa yang berlaku. tak susah pun, lihat sahaja keputusan PRU k-13 ni... sebagai golongan bijak pandai yang sememangnya dikurniakan akal fikiran, masing2 rasanya dah buat analisa dengan keputusan tersebut (yang tak buat analisa pun me rasa takde masalah sebab banyak je penganalisa tak rasmi kat facebook... hihihii, jangan marah)

me: sebagai rakyat malaysia, nak hidup dengan aman damai selamanya dan sentiasa mendoakan yang baik2 sahaja untuk semua, kan...

2 comments:

Rasp said...

semoga Malaysia dipimpin ke arah yang lebih baik...

farra8979 said...

Rasp: insyaallah sis.. doakan yg terbaik untuk semua... ^^