Followers

Friday, May 31, 2013

nak gi nyanyi2 lah...

hi me dear...

wah, esok dah weekend kan... tak sabar nya nak relaks kat rumah. lepas me parent datang, pastu sambung pulak bercuti ngan familia dekat cameron highlands pastu sambung lagi balik kampung, me rasa a bit penat. pastu dengan emosi yang sedikit bergelora, so memang la penat kan...

tapi kata jer nak rehat kat umah. esok nak g amik me sis kat KL dulu... pastu plan cam nak g nyanyi2... hahahaha, memandangkan kami adalah pemalu, so kami memang suka nyanyi dua beradik jer... kalau putrajaya tak yah g jauh2, alamanda jer la tempatnya.. tapi kalau g KL biasa nya akan ke:


pasal charges, leh la refer kat website red box.... senang kan sesapa nak pegi especially yang suka pakej2 bagai tu kan. ada pakej makan, ada pakej nyanyi sajer... macam2 la...

tapi tak tau la jadi ke tak kan... buatnya tak jadi atau ada benda yang lagi best boleh dibuat ngan me sis, mau cancel karaoke ni... sebab bila dah sampai ke KL tu banyak pulak tempat nak dituju kan kan kan... hihihi...

me: banyak sangat lagu sedih skrang ni kan... bila dengar nanes sebab sedih... :'(

No comments: