Followers

Thursday, May 16, 2013

me = kemengantukan...

hi me dear...

huwaarrgghhh... very the sleepy head....


nak kata malam tido lambat pun, idok ler lambat sangat... semalam lepas tengok citer dahlia, me and me mama (lupa kan nak citer yang mama ada kat sini, isshh3...) tido kejap together2 sambil tunggu ayah. me adik din bawak ayah jalan n makan... kami berdua kat rumah? panaskan ayam yang banyak sebab kak yah belikan ari selasa aritu... lagipun tak baik membazir, kan kan kan???

owh, keje kat ofis ni pun boleh tahan la banyak jugak tapi yang mana2 simple2 cepat2 me siapkan. yang mana perlukan lagi  maklumat kena la KIV dulu... kena efficient sket sebab kalau boleh nak balik on time kan... tapi kalau memang urgent dan kena siapkan time tu jugak, me stayback ler...

eh, memula nak citer pasal ngantuk tapi makin lama makin nak taip panjang berjela. hahahaha... ok la, ada beberapa paper lagi nak siapkan... kang tak siap, sape yang susah? sendiri tanggung...

me: kalau dah nama pun suka make up, bila ngantuk, susah nak basuh muka kan kalau ngantuk. sebabnya, nanti abis comot... huhuhu....

2 comments:

eyndayusoff said...

Tak cukup rehat kot....

farra8979 said...

eyndayusoff: memang pun sis... sebab tak cukup rehat jadi gitu... huhuhu...