Followers

Friday, May 3, 2013

mari mencuba ferwhite...

hi me dear...

balik bercuti dari bandung terus cam makin malas. dekat sana diserang keracunan makanan. sampai sekarang pun ada sikit2 lagi. tapi cam biasa, jangan layan sangat nanti makin melarat. so, buat tak tahu je la. so far, alhamdulillah under control... ok, abaikan dulu cerita pasal bandung. ni nak citer pasal fer white...

apa itu fer white? 


so far, me amalkan agak puas hati gak la kan... bertenaga gitu. (tapi kalau dah aritu rasa cam malas2, memang malas la jugak.. hihihi...)

ini packaging lama masa mula2 keluar...

ini packaging baru...
rasanya dah ramai dealer di pasaran pun. me memang amik ngan Nora di Putrajaya ni. since dia satu ofis so memang me promote ler skali. untung jugak beli ngan dia sebab banyak free gift tau, hihihi... so sesapa berminat, boleh la contact Nora jangan segan2.. kalau segan jugak, just let me know... ^^

me: seronok tengok kawan2 maju dalam bisnes... 

No comments: