Followers

Tuesday, May 7, 2013

kisah cinta gandingan sam dan fazura...

hi me dear...

wah a bit stress hari ni sebab paper banyak masuk dan banyak nak kena setel. tapi biasa la, nama lagi keje kan. bukan dok goyang kaki jer kat ofis ni... hihihi...

owh, btw malam ni ada citer baru eh kat TV3 pukul 9 malam? tajuk dia kisah cinta lakonan shaheizy sam dan nur fazura (fuhhh, nama penuh gitu). nampak cam best sebab fazura kan cantik. pastu lakonan sam pulak jarang mengecewakan.

cute kan dua2... me loike...
kalau berkesempatan memang nak tengok la citer ni. masterchef takpe, ada ulangan banyak banyak banyak kali.. oh, memandangkan tak tau sinopsis dia, me gugel dan jumpa. so, sape nak tau sinopsis citer ni, leh la g blog nikainaa.

me: dapat picture ni sebab follow wechat shaheizy sam... memang dia rajin sangat update... ^^

2 comments:

Nik Ainaa said...

terima kasih mentioned link kisah cinta tu. :)

farra8979 said...

nik ainaa: welcome dear... ^^