Followers

Monday, April 1, 2013

Pesta Belon Panas 2013 & Festival Kasut 2013...

hi me dear...

monday blues... sedikit kemalasan tapi nasib baik tak bz cam previous weeks... minggu2 lepas memang kebizian melanda sampai sanggup amik cuti... hihihi, kononnya nak redakan stress...

owh ya, tajuk entri cam best. cam dua2 tempat tu me pegi kan... hahaha, actually tak pun. lots of event lately. but it happens that me dont like too many people in one place. so, to play safe, stay at home... hahaha, poyo sumer tu kan... tapi betul la... hari jumaat saje mencutikan diri (keje dah setel baru berani cuti tau!) dan rest jer kat rumah. ari sabtu pegi jakel ngan me sista lin tapi sebab cronwded sangat dan hanya tinggal kain2 yang tak berapa best so beli jer kain pasang kat aked. ari ahad, memang me stay kat rumah jugak... huhuhu...

but, still got some picture to share with u guys....

PESTA BELON PANAS @ Putrajaya...


starting... banyak kan...

love the smurf...
dah most of d event memang buat berdekatan dengan me ofis kan so ni adalah pic dari bilik me officemate. agak clear la kan sebab dekat... ni ari kamis minggu lepas. rasanya masa memula nak start... tapi kalau tak silap, ari jumaat nya tu smurf jatuh atas bumbung sekolah. harap2 sumenya selamat...

PESTA KASUT 2013 @ PWTC...

cute car...

Add caption
ok yang ni pun tak pegi jugak tapi dapat pic ni sebab me friend whatsapp... seriously menyesal jugak la sebab tak pegi sebab kasut murah2... huwaaa... me friend dapat kasut snowfly RM200 untuk dua pasang. biasanya sepasang pun dah cecah RM300 kan... huhuhu... tapi xde rezeki...

ok la... tu jer la event yang besar2 kut untuk diceritakan.. pasal sales d shopping complex tak yah cakap la kan.. sebab dah nak dekat2 ramadhan dan syawal ni, sume sibuk nak buat persiapan raya... awal sangat ke? ntah la...

me: dapat la dua tiga pasang untuk raya... tapi bukan raya sangat pun. lebih kepada pakai g keje... ^^

5 comments:

Rasp said...

i smurf u :) ...
chomei lah belon dia tu..
waaa very the unik lah kasut2 tu...
me oso tak pi...
kemalasan melanda......

farra8979 said...

Rasp: me smurf u oso...
kan sis kan... dah la cuaca tak menentu.. ^^

eynda said...

Iskkk sibuk apa ntah dua2 event tak tau pun :-D

farra8979 said...

eynda: tapi every weekend pun kak eynda jalan2 n happening bersama famili... ^^

AkU yAnG BuL@T said...

bila shoes festival ni??? beh nyoo..