Followers

Friday, April 5, 2013

balik kelantan = mengundi ke?

hi me dear....

banyak kereta arini kat putrajaya... nak cakap ada event macam takde tapi pagi tadi cam berduyun2... maybe orang yang masuk 730am dah terlambat ataupun orang yang masuk 830am datang keje awal arini. almaklum la semalam kan malam jumaat... oppsss.... hihihihi....

ok, dah lari tajuk... sebenarnya dah lama tak balik kampung katanya... eh bukan balik mengundi tau sebab tarikh tak lagi bila kan... cuma kebetulan ada peluang untuk outstation d kampung halaman, so me take the opportunity la kan... yeay... bila cakap kat mama, suka la dia... hihihi... sebab anak2 dah lama tak balik kampung kan. kalau balik pun masa tok tak bape sihat aritu. ada la balik kejap2..


semalam gigih masa balik keje, lapar tapi pack baju... hahaha... sib baik dah setel... so skrang ni tengah tunggu admin bagi tiket jer la... hihihi... kalau rajin me update la blog dari sana... takut tak berkesempatan jer. sebab takut bz... (ada aje alasan kan... hihii)

 me: tak sabar nya nak makan nasik berlauk... nyum2....

2 comments:

Deena Yahya said...

Selamat pulang sis..jauh tu fr KL nak ke Kelantan..drive safely

farra8979 said...

Deena Yahya: thanks dear... but i fly... ^^