Followers

Monday, April 22, 2013

alahai batuk...

hi me dear...

me dari last week tak berapa sihat. sejak balik kelantan aritu. kelantan kan sangat panas skrang ni. so bila balik putrajaya yang hujan sokmo ni, dapat la 'hadiah' sikit sebanyak - demam, batuk n selsema... rasa cam yang lain2 tu makin beransur pulih walaupun me tak g klinik... tapi.... batuk ni gatal tak mo hilang tau... nak cakap rasa gatal2 tekak, x jugak... hmmm....


me: cam a bit risau sebab malam ni dah nak fly n esok cuti panjang... yeay!!! harap2 tak berlarutan la kat sana kan... hihihi...

3 comments:

Uncle Lee said...

Hi Farra, regret to read of you not feeling well.
There is a Chinese herbal drink I have often recommended to my Malay friends bila ada flu ke batok....to beli this Chinese herbal tea.
Hor Yan Hor.

It is made in Ipoh, Perak, not expensive.
Minum satu packet pagi, satu malam sebelum tidur....it will help.
Best regards. Get well soon.
Lee.

farra8979 said...

Thanks Uncle Lee... Nanti farra cari sebab masih batuk (degil xmo makan ubat kan, hihihi...)

Bitt (double IS) said...

hope cepat sembuh n happy holiday ;)