Followers

Thursday, April 18, 2013

addicted dengan sugar crush...

hi me dear...

fuhhh fuhhh fuhhh... tiup sawang kat blog jap... berabuk sebab tinggalkan lama.. almaklum la kan. seminggu outstation ketidak kesempatan nak update blog gitu... (hahaha, alasan standard orang yang ada big M)... so hows life? as for me, balik ofis banyak la paper. nak kena arrange meeting lagi, lawatan lagi n next week nak bercuti lagi... alahai... penat kan...

tapi takpe tinggalkan kejap sume2 permasalahan tu... fokus pada game. korang suka main game tak? hahaha, me memang sangat2 suka ok.. so, kalau pergi bank atau mana2 sorang takde masalah. sebab kalau segan, main je la game kat handphone kan.. latest is sugar crush...

gugel sajer....
owh no... game yang sangat menguji minda n kesabaran okeh... mana tak nya... 'nyawa' kalau full 5 jer. makin korang up level makin susah dan rasa cam nak gigit2 handphone kalau 'nyawa' habis... (cam buruk jer panggil 'nyawa' kan, hahaha)... tapi yang best ialah bila korang connect ngan facebook, leh la mintak tolong kawan2 sedekahkan kat korang 'nyawa' tu... so leh la main lama sikit...

sekarang me baru level 50 plus kalau tak silap la... n if not mistaken, dah ada me friend yang upload kat fb katanya hubby dia dah game over.. caya la... genius okeh... sebab ada gak yang me dengar penah stuck kat satu2 level tu almost berbulan2... huhuhu... so, kalau rasa cam best, boleh la korang try main game ni... BEST....

me: stress bila main game tak lepas2...

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

me too...

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: tapi kadang2 stress kan... rasa nak bg je phone suh org tlg mainkan...