Followers

Thursday, March 28, 2013

warm bodies cam citer zombie kampung pisang, lawak ke der 2 = best!!!

hi me dear...

last wednesday me men'cuti'kan diri... hahaha... saje jer nak release tension. malas nak blablabla kat orang sangat bila tension tapi kalau dah bosan tu, me cuti jer la. owh, so aritu g tengok movie la... since sorang, me akan tengok kat jusco balakong. sebabnya, xde la sangat orang kenal. hihihi...

so, memula tengok citer warm bodies...


rupa2nya hero yang cute ni hero jack the giant slayer tu la... adoiyai, patut la cam familiar. tanya me friend megna, baru me tau... citer dia ok... tapi a lil bit cam ala2 citer zambie kampung pisang. sebab citer tu kan konon cam dah mati pastu rupanya kena something like bahan kimia pastu hidup balik. haaaa, sama la warm bodies ni. hero dia dah cam mayat tapi leh jatuh cinta pastu tetiba kluar darah dan hidup balik atas alasan, mayat mana ade darah dah... hahaha, fun la jugak citer ni.. detail kena la tengok sendiri...

pastu, kluar dari warm bodies makan sat dekat one of the restaurant kat situ, pastu gatal nak tengok citer lain pulak. since dengar lawak ke der 2 dah last day, so tengok la...


hahahaha.... memang gelak tak berenti. kalau orang cakap release tension betul la.. congrats hans isaac dan para pelakon. tapi me fav in lawak ke der 2 is harith iskandar. he talked about women.. cam betul la kan apa yang dia cakap. kalau nak deny pun sket2 jer...  cuma, kena improve dari segi audio and video. sebab maybe just amik dari istana budaya kemudian filemkan so gambar tak berapa cantik dan sound pun kurang sedap di dengar... tapi overal memang best...

pas abis dua movie tu, me balik la putrajaya. sebab masa tu pun dah timing orang balik keje kan... malas nak jammed...

owh btw, semalam tengok gak movie... since tengok ngan megna dan dia pun dah kasi review, so korang klik je la SINI eh. malas nak buat review banyak2 kali... hihihi... ^^

me: tertukar pulak antara citer zombie kampung pisang dengan hantu kak limah...

No comments: