Followers

Friday, March 22, 2013

teddy bear besarrr jual online....

hi me dear...

owh, penatnya... sebab kerja yang sangat banyak. especially bila bos cuti. ada jer benda yang urgent n need me to take over. balik rumah kan rasa cam lunyai. hello, walaupun keje bukan angkat barang berat, tapi apabila buat keje guna otak untuk berfikir juga penat tau...tapi, takpe la... redha jer.. otak memang untuk berfikir kan... (ok, mula melalut dah... hihihi...)

owh, skrang ni macam2 kan orang jual kat online.. pastu kan, me as people yang memang suka giler shopping online akan macam "nak beli ke tak? nak beli ke tak????" pastu memula cam wat decision tak yah la beli sebab membazir. tapi lama2 kalau teringat, bukak balik pastu terus maybank2u... hahahaha... psiko okeh.

tapi kan... suka sangat tengok teddy bear besar kan.... contohnya...

 
wah, besar sangat2 kan.... boleh wat teman tido malam2 ni... hahaha.... menarik tak? tapi still mahal. yang teddy bear ni memang me takkan beli rasanya. tunggu jer la orang bagi (eh, perasan cam ada orang nak bagi kan?) me just share sebab rasa super duper cute... ok la tu jer... fokus wat keje balik...

me: keje banyak pun sempat lagi tengok orang jual online... see???

3 comments:

Rasp said...

i pun tak kan beli teddy bear besor tu wif duit sendiri...
tapi kalo dapat hadiah...
wuhuuuuuuuuuuuuuu suka suka suka...
best ooooo peluk2 kan.....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comelnyer bear tu..
kat umah ader satu cam ni...
anak dapat hadiah dari mak sedarenyer..
besar best sangat lending kat bear ni bulunyer lembut sangat...

farra8979 said...

Rasp: hihihi... sama la kt. tunggu je klu ada yg sudi nak bagi kan...

Lizz: kan2, cam best sgt sbb besar...