Followers

Friday, March 8, 2013

stress dengan 'Innocent Man'...

hi me dear...

salam pagi jumaat... owh, cepatnya masa berlalu kan... sebab nya kita sume dah melalui seminggu satu hari untuk bulan mac 2013 ni... tengok ramai kawan2 yang dah bercuti ke sana ke sini alangkah seronoknya... me pun tak sabar nak bercuti jugak... hihihi...

lately memang a bit stress... hahaha, innocent man tu bukanlah orang yang me kenali ya... sebab so far memang tak jumpa lagi yang innocent nya... ni pasal kdrama... gigih2 sebab lepas je wild romance terus sambung tengok citer ni pulak...


owh citer ini memang a bit heavy. berbanding dengan citer wild romance yang klakar n sweet2 gitu, citer ni buat me selalu menitiskan air mata... sedih, geram, dendam sume ada... adoiyai... gugel summary, jumpa yang ni je. so, leh klik SINI...

me cadangkan jangan tengok citer ni dulu kalau dalam keadaan stress... kang bertambah stress me tak tau... tapi, tengok JUNG KI yang SUPER CUTE adalah membuatkan tak sabar nak tau ending citer ni...

me: susah kut nak cari innocent man skrang, kan....

2 comments:

Rasp said...

citer nie memang heavy lah sis...
annnndd to me agak slow...
tapi kalo dah start tengok...
nak tau gak endingnya kan....

farra8979 said...

wah, sis dah tengok ye... hihihi...
memang a bit slow tapi nak tau ending.