Followers

Wednesday, March 27, 2013

mac archie's girls... sempat tak nak grab?

hi me dear...


owh me love mac cosmetics... bukan sebab mahal sebab serasi bersama gitu. kalau pakai compact powder jenama lain, muka akan cepat cam bertapung (eh betul ke perkataan tu?) tapi kalau me pakai mac so far ok la. kalau hari yang tak leh solat pun muka still fresh dan tak merah2...

so saje nak share: me dengar kan skrang ni archie introduce mac archie's girls... huuhuhu, cam menarik sangat kan. sebab ia adalah limited edition. huwaaa, kalau dapat grab kan best...tapi rasa cam banyak jugak dah kehabisan stok di pasaran. so, mana2 yang berminat kena cepat g beli...
 
pic gugel... cute kan...
 me: compact powder dah abis. hihihi...

2 comments:

AkU yAnG BuL@T said...

kalo u x pakai make up pun, muka stil kemerahan.... comel!!

farra8979 said...

AkU yAnG BuL@T: alamak, thank u... malu ler. hihihi, biasa jer... ^^