Followers

Tuesday, March 5, 2013

cloud atlas vs rock oo...

hi me dear...

kalau tak silap, pertengahan bulan februari me g menonton filem ngan me friend, megna. dah tak tahu nak tengok citer apa tapi since me memang nak sangat2 (kononnya nak release tension), so ke jusco cheras selatan (a.k.a. jj balakong) la kami. and since takde movie lain nak tengok pada ketika itu, tengok la cloud atlas...


owh, citer ni tak bape faham sangat. for me, a bit heavy n u cant release your stress, hihihi... dah la dalam panggung tak ramai orang. ada couple yang half way dah kluar dan ada pulak yang memang lena betul masa tengok cite ni. me assume yang kaitan antara watak dalam citer yang pelbagai era ni adalah sedikit. n kiranya tepat jugak la tekaan itu...


kalau ikutkan, apa yang me gugel, sinopsis dia camni:


The official synopsis for Cloud Atlas describes the film as: "An exploration of how the actions of individual lives impact one another in the past, present and future, as one soul is shaped from a killer into a hero, and an act of kindness ripples across centuries to inspire a revolution"

pastu kan, ari ahad aritu me sis n geng2 desa pandan ajak g makan2 plus tengok citer rock oo! memikirkan boring seharian dok umah ari sabtu, so me pun apa lagi, laju je la g kl...

so, tengok la citer rock oo! hahaha, series citer ni memang sangat kelakar la... dari mula2 citer sampai la abis, asyik gelak aje... tengok kerenah que haidar dalam citer ni yang me sis cakap, rambut dah ala2 ziana zain. tapi kan, me tak yah la tepek sinopsis eh. sebab citer dia simple jer... kalau sape yang tengah stress, me cadangkan tengok rock oo...


me: next movie to watch??? still thinking...

No comments: