Followers

Wednesday, March 13, 2013

baru nak start layan i miss u...

hi me dear...

alahai, semalam cam dah share soundtrack rindu bertamu di abu dhabi tu. tapi, sedih sebab bila dah publish tak kluar pun. so, tadi me delete balik la. nanti dah setting betul2 me buat entri tu balik k...

semalam dah abiskan citer innocent man tu. huwaaa, sedih la jugak... mengalir air mata. walaupun happy ending la jugak kiranya citer tu tapi kan.... eh, tak pe la... xleh citer.. karang, ada yang tengah tengok citer tu cam potong la pulak kan...

so, baru nak start i miss u... 


rasanya cam ramai gak tengok citer ni sebab ramai yang rekemen... "tengok la citer ni, best"... "tolong la tengok".... blablablabla.... hahaha... dah memang me suka tengok citer korea kan so memang harus la. tapi semalam episod satu sempat tengok separuh jer sebab masa tu dah nak 1pagi. memandangkan arini keje, so, terpaksa la shut down me lappy... sesapa dah tengok bgtau la eh citer ni best tak.. as for me, me memang suka heroin itu...

me: bila dah start layan citer korea ni, memang susah betul nak stop. huhuhu...

3 comments:

Mila said...

Hi, Salam..
Mesti tengok sbb bestttttttt sgt2...
huhu..
salam kenal
Mila

Rasp said...

i baru episod 13 :D
sila sedia kan tisu hehehehhee

farra8979 said...

Mila: salam kenal Mila... ^^

Rasp: klu camtu, citer ni memang MESTI TONTON la kan sis... ^^