Followers

Tuesday, February 5, 2013

produk gulsan...

hi me dear...

ADOIYAI!!! me sangat2 sakit perut... hahaha... ni sume gara2 try produk gulsan ni... di promote oleh me office mate so, tetiba cam gatal nak try kan... katanya kak wan, dia memang baru jugak la amalkan. pastu the whole famili termasuk anak2 dia bagi makan. so far, ok la...

pic dari mr. gugel...
kalau ikutkan hasil me gugel, produk ni elok... cer gugel kalau tak caya.. banyak gak me baca khasiat nya.. especially sebab dari ekstrak buah delima kan... kalau nak tau, leh klik SINI dan SINI... eh, ada lagi tapi kena la gugel sendiri... hihihi...

maybe skrang tengah tindakan refleks gitu. sebab tu me sakit perut tak hilang2 lagi... n maybe me kena campurkan ngan air kut. sebab me ni jenis kureng sket kalau masam (tapi takde la masam sangat pun (huhuhu)...

oleh itu, sape yang nak try, selamat mencuba.... ^^

No comments: