Followers

Wednesday, February 20, 2013

kalut di pagi hari dengan air asia...

hi me dear...

pagi ni me kalut sikit. kekdahnya dah lama tak booking tiket ngan air asia. lagipun, biasa nya asal nak cuti aje kak yah yang tolong booking kan... hihihi... so pagi ni tetiba rajin nak booking tiket sebab nak balik untuk bulan puasa nanti kekdahnya... tapi, bila dah buat payment, n payment successful, tetiba error la pulak... so, me a bit kalut la jugak. takkan la nak buat payment dua tiga kali... search kat web air asia memang takde no phone. kena contact melalui twitter, isi form atau online chat. alahai... masalah jugak sebab kalau bercakap dengan manusia kan lagi mudah... tapi, tak pe la... me twitter n isi form sekaligus...

me tweet2 air asia...

nasib baik la cepat air asia bagi feed back...


n alhamdulillah jugak la... akhirnya tiket itu dah release... payment settle dah... thank u... ^^

2 comments:

Nurhayati Mohd said...

yeayy boleh terbang sudaaa :))

farra8979 said...

Nurhayati Mohd: tiket balik puasa ni sis... booking siap2 time murah ni... hihihi....