Followers

Friday, February 15, 2013

husin, mon & jin pakai toncit...

hi me dear...

salam jumaat yang indah dan permai... wah, pagi ni cam rasa tenang aje kan. sampai rasa nak buat keje pun malas tapi memandangkan fail berlambak2 atas meja so lupakan kemalasan itu... nak tak nak keje kena siapkan jugak...

owh, rasa cam ramai dah pegi tengok hantu kak limah balik rumah eh, hantu hantu kak limah 2 a.k.a husin, mon & jin pakai toncit. as for me, dua kali pegi tengok... hahaha, sangat support filem melayu, katanya.... masa first time pegi tengok ngan member masa raya cina. n kali kedua tengok rabu lepas ngan me sis lin n kak eila... masa memula tengok rasa cam takde la best sangat pun tapi dah kali kedua rasa cam kelakar gak la. hihihi... tambah2 kak eila memang suka gelak....

 
 
nak sinopsis ke? hahaha... cam malas nak review sebab me rasa ramai dah tengok sebab asyik penuh je panggung wayang tu. sampaikan me tengok ada yang sanggup tengok mendongak (sebab dok row depan). so me kasi link aje okeh... n special sket sebab kalau link gsc ni, sinopsis dia dalam bahasa inggeris... so, sape berminat klik SINI...

me: frust la pulak sebab tak berkesempatan nak tengok juvana. best ke?

No comments: