Followers

Wednesday, February 13, 2013

cantiknya pandora...

hi me dear...

on the way datang keje tadi jalan adalah sangat lengang. al-maklum la ada sekolah yang masih bercuti n kalau dah anak2 bercuti ibu bapa join d gang la kan... hihihi, me loike... sebabnya kluar lewat pun tak sesak...

owh, penah tengok tak aksesori/perhiasan pandora??? (apa punya soklan la me ni kan...) rasanya ramai yang dah tahu sebab memang skrang pandora semakin diminati... for me memang sangat cantik n sangat sweet... tapi kan, harga a bit mahal... huhuhu...


pic gugel jer...
ada yang mahal sebab disaluti emas. ada yang harga dia ok sebab dia silver... if not mistaken, pure silver.. aritu dah penah masuk pandora store dekat alamanda. OHMAIGOD, memang lawa n harga dia pun lawa jugak...nampak gayanya macam kena kumpul duit dulu la untuk beli aksesori yang cun ni... hahaha... nak masukkan dalam wishlist pun memang takde nya orang nak belikan melainkan kena beli sendiri...

me: kegilaan terhadap bracelets semakin menjadi2.... hmmm...

2 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

farra8979 said...

saifudin abu izzudin: thank u... ^^