Followers

Thursday, February 21, 2013

1million women purple walk...

hi me dear...


seperti sangat menarik perhatian event ini.... hihihi... kalau ade geng boleh pegi kan... ^^

Wednesday, February 20, 2013

kalut di pagi hari dengan air asia...

hi me dear...

pagi ni me kalut sikit. kekdahnya dah lama tak booking tiket ngan air asia. lagipun, biasa nya asal nak cuti aje kak yah yang tolong booking kan... hihihi... so pagi ni tetiba rajin nak booking tiket sebab nak balik untuk bulan puasa nanti kekdahnya... tapi, bila dah buat payment, n payment successful, tetiba error la pulak... so, me a bit kalut la jugak. takkan la nak buat payment dua tiga kali... search kat web air asia memang takde no phone. kena contact melalui twitter, isi form atau online chat. alahai... masalah jugak sebab kalau bercakap dengan manusia kan lagi mudah... tapi, tak pe la... me twitter n isi form sekaligus...

me tweet2 air asia...

nasib baik la cepat air asia bagi feed back...


n alhamdulillah jugak la... akhirnya tiket itu dah release... payment settle dah... thank u... ^^

tengah gigih habiskan 'wild romance'

hi me dear...

lately ni me kegilaan nak menonton drama korea memang la sangat2 tak bley blah... sebabnya baru jer abiskan moon embracing the sun, tetiba rasa cam nak sambung tengok citer lain pulak. so, memalam, amik kuaci ngan tray ngadap ler depan tv tengok citer ni...

funny....
hahaha... rasanya tengok citer ni sebab dah terpengaruh ngan sepet la... sebab dia upload pic cd yang dia tengok kan.. tak caya klik SINI... hahaha... so far citer ni ok la. kadang2 rasa nak sepuk je kepala dua2 sebab ego sangat. tapi sebab baru jer episod 4 harus lah belum berputiknya bunga2 cinta gitu... so, sape boring, leh la tonton citer ni yer... ^^

me: lama2 kang ada gak yang terminate ASTRO sebab dok ngadap citer korea ajer... tapi, xleh2... hahaha...

Friday, February 15, 2013

husin, mon & jin pakai toncit...

hi me dear...

salam jumaat yang indah dan permai... wah, pagi ni cam rasa tenang aje kan. sampai rasa nak buat keje pun malas tapi memandangkan fail berlambak2 atas meja so lupakan kemalasan itu... nak tak nak keje kena siapkan jugak...

owh, rasa cam ramai dah pegi tengok hantu kak limah balik rumah eh, hantu hantu kak limah 2 a.k.a husin, mon & jin pakai toncit. as for me, dua kali pegi tengok... hahaha, sangat support filem melayu, katanya.... masa first time pegi tengok ngan member masa raya cina. n kali kedua tengok rabu lepas ngan me sis lin n kak eila... masa memula tengok rasa cam takde la best sangat pun tapi dah kali kedua rasa cam kelakar gak la. hihihi... tambah2 kak eila memang suka gelak....

 
 
nak sinopsis ke? hahaha... cam malas nak review sebab me rasa ramai dah tengok sebab asyik penuh je panggung wayang tu. sampaikan me tengok ada yang sanggup tengok mendongak (sebab dok row depan). so me kasi link aje okeh... n special sket sebab kalau link gsc ni, sinopsis dia dalam bahasa inggeris... so, sape berminat klik SINI...

me: frust la pulak sebab tak berkesempatan nak tengok juvana. best ke?

Thursday, February 14, 2013

tiba-tiba rasa nak makan...

hi me dear...

arggghhh... so sleepy. sebabnya semalam cam tak boleh tido. layan perasaan sorang2 gitu. pastu mula la arini mata yang ala-ala sepet ni malas nak bukak. huhuhu...

owh, me so childish... tetiba teringatkan rainbow cake... huwaaaaa... rasa cam nak makan je kan. sebabnya color dia nampak menarik n menenangkan (hahaha, xde maknanye menenangkan)... aritu (sebelum cuti raya cina lagi) dah beli dah pun se slice n makan ramai2 kat ofis. tetiba arini cam nak lagi. kalau beli sebijik tak kan nak makan sorang2 sebab nanti membazir. membazir kan amalan syaitan. tapi kalau nak share ramai2, kalau pakat2 bayar ok gak. kalau sorang je bayar, masak jugak... hihihi... 

gugel ajer....
keputusan: makan aje kek lain kat secret recipes tu. kan senang.

Wednesday, February 13, 2013

cantiknya pandora...

hi me dear...

on the way datang keje tadi jalan adalah sangat lengang. al-maklum la ada sekolah yang masih bercuti n kalau dah anak2 bercuti ibu bapa join d gang la kan... hihihi, me loike... sebabnya kluar lewat pun tak sesak...

owh, penah tengok tak aksesori/perhiasan pandora??? (apa punya soklan la me ni kan...) rasanya ramai yang dah tahu sebab memang skrang pandora semakin diminati... for me memang sangat cantik n sangat sweet... tapi kan, harga a bit mahal... huhuhu...


pic gugel jer...
ada yang mahal sebab disaluti emas. ada yang harga dia ok sebab dia silver... if not mistaken, pure silver.. aritu dah penah masuk pandora store dekat alamanda. OHMAIGOD, memang lawa n harga dia pun lawa jugak...nampak gayanya macam kena kumpul duit dulu la untuk beli aksesori yang cun ni... hahaha... nak masukkan dalam wishlist pun memang takde nya orang nak belikan melainkan kena beli sendiri...

me: kegilaan terhadap bracelets semakin menjadi2.... hmmm...

Tuesday, February 5, 2013

sapa pergi tengok konsert anuar zain 16hb ni???

hi me dear...

hihihi... saje je nak sharing2... tempat konsert dah bertukar daripada stadium bukit jalil ke stadium shah alam... lalalala...



produk gulsan...

hi me dear...

ADOIYAI!!! me sangat2 sakit perut... hahaha... ni sume gara2 try produk gulsan ni... di promote oleh me office mate so, tetiba cam gatal nak try kan... katanya kak wan, dia memang baru jugak la amalkan. pastu the whole famili termasuk anak2 dia bagi makan. so far, ok la...

pic dari mr. gugel...
kalau ikutkan hasil me gugel, produk ni elok... cer gugel kalau tak caya.. banyak gak me baca khasiat nya.. especially sebab dari ekstrak buah delima kan... kalau nak tau, leh klik SINI dan SINI... eh, ada lagi tapi kena la gugel sendiri... hihihi...

maybe skrang tengah tindakan refleks gitu. sebab tu me sakit perut tak hilang2 lagi... n maybe me kena campurkan ngan air kut. sebab me ni jenis kureng sket kalau masam (tapi takde la masam sangat pun (huhuhu)...

oleh itu, sape yang nak try, selamat mencuba.... ^^