Followers

Thursday, January 24, 2013

peminat fellina

hi me dear...

wah, x sangka ye ramai jugak peminat fellina... so far, me friend jual sambutan  memang la sangat menggalakkan... pada yang dah mencuba rasanya memang akan merasai perubahan bentuk badan kut kan... hihihi...

new packaging...
jadi... sape yang cam susah nak dapatkan stok fellina ni, boleh lah kiranya pergi ke fb Nora Hafshah Idris atau me sis FE MN ataupun emel me pun boleh: farra8979@yahoo.com... memang dorang akan layan customer dengan best... n kalau nak best, cakap je baca thru me blog farra8979 ni. hihihi.. owh ya, bukan setakat lotion tau, vitamin c pun ada. tapi as usual la, menda tengah hot, cepat jer abis...

me: rajin betul adik2 berniaga skrang kan... alhamdulillah...

No comments: