Followers

Sunday, January 27, 2013

hi me dear...

bangun2 sume... bagi yg beragama Islam, sila la bangun untuk menunaikan solat subuh. (tetiba rasa macam sedikit buang tebiat sebab update me blog pepagi ni, hihihihi....) by the way, mama masih tido n ayah tido umah tok since semalam giliran dia untuk teman kan me tok yang tak sihat.

ok, sebenarnya nak cakap yang akhirnya me dah BEREH baca buku I Love You Stupid (ILUS)... FUHHHH... buku cerita yang sangat tebal dan mengambil masa yang sangat lama untuk me baca (almost 2 bulan). huhuhu...

pic dari encik gugel...
for me, melur jelita adalah antara penulis novel yang me suka. dari segi penceritaan, memang buku dia lain dari yang lain. banyak yang dikupas oleh beliau. dan yang paling me suka sebab dia banyak selitkan hal2 agama yang kadang2 membuatkan me rasa OOOOO.... sape yang teringin nak baca memang me recommend korang beli. tapi this book a bit serious.... bukan setakat buku cerita cinta biasa okeh... sinopsis, hmmm.. sinopsis nya, leh klik sini...


me: suka keduanya.... firman dari ILUS dan hilman dari ASST... hihihi....

No comments: