Followers

Thursday, January 31, 2013

hansel and gretel...

hi me dear...

i'm recovering now.... thanks to me sista lin n kak yah... ada la selsema sikit2, badan panas2 sikit but insyaallah, harap esok full recovery sebab esok ada plan lain pulak. hihihi...

owh, semalam me sista telah 'belanja' tengok wayang. so, setelah baca blog shinnaz and dia cakap citer hansel and gretel tu best, bila kak yah cakap nak tengok citer tu, kami memang on aje... tengok wayangnya di mines. tayangan around 10.10pm. sempat la jenjalan, tangkap pic and makan2... ^^


dulu, masa kita kecik2 kan memang kita tengok citer hansel and gretel camni la kan.. dua beradik sesat dalam hutan jumlah rumah coklat. makan2... pastu kena tangkap ngan nenek kebayan, tapi last2 dorang berjaya bunuh nenek kebayan tu kan kan kan...

 

sekarang, 2013 ni.... zaman dah berubah... hihihi.. adala yang part makan coklat bunuh nenek kebayan tu. tapi citer ni sampai la dorang besar jadi witch hunter... memang citer dia menarik.. dengan hero hensem yang sangat menyayangi dan protect adik dia... n heroin yang juga sangat sayang abang dia kalau boleh x mau berpisah.... tapi kalau ajak berkali2 memang idok le me nak repeat tengok movie ni.. sebab a bit kotor.. tapi lain orang lain citarasa kan... hihihi...

review??? hmmm... xyah la kut. sebab rasa cam dah ramai kut tengok citer ni... cuma, penyakit gula = kencing manis... faham???

No comments: