Followers

Monday, January 21, 2013

cantiknya LV Limited Edition Neverfull MM Yayoi...

hi me dear...

hahaha, me sangat suka tengok beg LV. tapi setakat tengok aje okeh.. sebab takde la mampu nak membelinya sebab of coz harga ribu riban.. bukan anak orang kaya pun, dan if ada duit me better beli menda lain kut.. huhuhu...

so, bila jelajah blog kerengga_kurus tadi nampak ler satu beg LV yang super duper nice.... huwaaa... nanges tengok beg cantik itu dan nanges gak sebab dah confirm harga pun super duper nice kan... so, me next step adalah, gugel ajer.... rupanya ada tiga color okeh...

 meh ler menjamu mata...

warna kuning @ mustard yang cun...

merah okeh... cun jugak...

me paling suka sebab simple n nampak sangat LV. hahaha...
kalau berduit atau ada duit sila la beli... as for me, tak la kut... ^^

No comments: