Followers

Wednesday, January 9, 2013

baru nak update... tahun 2013

hi me dear...

HAPPY NEW YEAR 2013... hahaha, setelah sembilan hari masuk tahun baru, baru nak wish. teruk sangat kan. n plus, blog pun tak update2... tapi takpe. as usual, me slow n steady (plus plus plus pemalas) akan update blog ini pelan2... hihihihi...

sila jangan malas cam garfield... eh???
so, apa nak citer ek... sebabnya sepanjang tahun baru ni xde la apa2 perubahan yang drastik pun.. pasal famili... me ayah n mama sihat alhamdulillah... cuma me nenek kurang sehat. aritu agak rushing jugak la balik kg. tapi skrang so far, alhamdulillah... pastu, kl especially desa pandan xde air n me sis 'berkampung' kat me house (yeay!!! suka bila dia stay sini..) pastu, hmmm... xde dah la kut.. ala, lagipun baru sembilan hari... hihihi...

tahun lepas so far, walaupun earning dari nuffnang xde la naik mencanak (sebab me bukan famous blogger pun, so akur n akui gitu, ahaks...), tapi alhamdulillah follower makin bertambah. ramai la kenalan. cuma lately jarang sangat nak blog walking n tinggal komen. kadang2 sempat jengah jer. tapi insyaallah, time tak bz, me 'tinggal jejak' ler nanti... ^^

dari tahun lepas sampai arini beban keje pun bertambah. tapi paper pun, ok la. sebab kalau dok saje kat umah, boring kan... tapi kalau melampau sangat agak stress jugak  yang penting kena pandai kawal emosi gitu. hahaha... kena start balik kumpul kursus tujuh hari setahun... lecehnya la hai.. tapi terpaksa la kan... SYMP.

pasal diri pulak, pun xde paper... biasa2 aje... cuma dah makin tua ni, makin sensitif rasanya. hahaha... standard la kut. yang penting kena kuatkan semangat n jangan down memanjang. sebab merugikan diri sendiri..

ok, la... enough membebel....

No comments: