Followers

Tuesday, December 4, 2012

Ke'gilaan' terhadap gelang yang semakin menjadi2


Hi me dear...

Huhuhu... Makin nak me'rajin'kan diri untuk update me blog mmkin tak kesampaian. Nak buat camne. Time constraint plus keje kat ofis memang banyak...

Owh, by the way, memang me sangat suka beli aksesori since bujang,kawen n now kembali 'bujang' ni... Hahaha... Sangat2 suka okeh.. Adoiyai.. Nak buat camne. Itu some sort of hobby dah kut... 

Okeh... Pic tu memang me fav kut. Up n last from nana mahzan n its called #funbyNana. N the middle one from bebabracelets... Hahaaa, both i bought thru IG (so now not only fb, IG becomes one of me 'shopping complex). All i can say that i really satisfied with the products n also services that they give... N seriously, me always waiting for the new designs... ^^

P/s: hobi membeli novel jugak susah nak dibuang. Tambah2 skrang ramai penulis2 baru yang pandai dan bijak yang menghasilkan nukilan yang kreatif...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: