Followers

Saturday, December 29, 2012

Fida = Zizan & Maharaja Lawak Mega 2012

Hi me dear...

Setelah sekian lama tak balik kampung n berjalan sakan cuti2 malaysia, now its me turn to balik kampung. Yeayyy!!! Holiday lagi... Gigih jugak kali ni sebab flight pukul 830am, pukul 550am, teksi dah menunggu nak hantar ke erl.

Bila dah balik kampung, sayang pulak nak tinggalkan Maharaja Lawak kan. Pastu banyak pulak program best kat Mustika HD. Terus la me amik pakej mustika plus HD... So, dapat la tengok ngan familia (Lin n mama je sebab ayah main ping pong)... For me, memang tak tahan la tengok JOZAN. Memang giler terbaikkk lah. Walaupun persembahan dorang kadang2 cam lebih kurang, tapi dorang memang sangat2 menghiburkan. Hahahaa... Tengok la pic. G skolah bawak beg LV x tahan tu!!! So, minggu ni sadly SABUN dah out. Tapi terkejut gak sebab BOBOI bottom 3... Takpe la... Rezeki masing2 n yang penting berusaha untuk memberikan yang terbaik... Chaiyok semua!!!

p/s: sangat suka bila Najib Ali bagi komen. Very professional...

Sent from Samsung Galaxy Note

No comments: